Advertentie Dormo

Maatwerk maakt meubels voor kinderen met een fysieke beperking. Zodat slapen, spelen of naar school gaan wat makkelijker wordt. En daardoor meteen een stuk leuker. Maatwerk vertelt graag over de mensen die de meubels gebruiken, zoals het verhaal uit de advertentie hieronder. Geschreven in opdracht van Rob+Petit identiteit en internetcommunicatie.

Een droom van een bed
Bij kinderen naar bed brengen hoort een ritueel. Het favoriete verhaaltje dat u al 233 keer hebt voorgelezen. De 16 knuffelberen in precies de juiste volgorde zetten. Of een liedje zingen terwijl de ogen al langzaam dicht vallen. Mooie momenten. Maar voor veel kinderen en hun ouders ziet het ritueel er heel anders uit. Zoals voor Kathy, die niet in bed kan klimmen en te zwaar is om er in te tillen. Of voor Esther, die zelf in een rolstoel zit en niet bij een hoog ledikant kan. In overleg met hen, maakte Maatwerk de Dormo. Een bed om bij weg te dromen.

We hebben er meer dan één nachtje over geslapen
Naar school gaan, de hele middag spelen èn naar zwemles. Het leven van een kind is maar inspannend! Een goede nachtrust is dan onmisbaar en de Dormo helpt daarbij. Dit ledikant van Maatwerk is even stabiel als flexibel. Gebouwd voor alle kinderen en hun ouders, die met een standaard bed niks kunnen.

De Dormo is niet óm te krijgen. Zelfs niet in een blije (of boze) bui van springen en dansen. Naar wens leverbaar als wieg, bed of box, met een handig inklapbare zijkant. En op verzoek van vele ouders, verzorgers en verplegers, is de Dormo makkelijk in hoogte verstelbaar.

Maatwerk maakt meubels met een meerwaarde. Bewegingsvrijheid in de vorm van een tafel met voetsteunen of een stoel met traptreden. Elk artikel dat we leveren is ons klantje op het lijf geschreven. Unieke producten, omdat geen kind hetzelfde is.

Opdrachtgever: Rob+Petit identiteit en internetcommunicatie
Klant: Maatwerk kindermeubilair BV
Soort tekst: Advertentie
Medium: Magazine/tijdschrift