Schrijven voor magazines

Een copywriter doet natuurlijk veel meer dan alleen schrijven. Bij het maken van magazines komt van alles kijken. Zoals het interviewen van een CEO, een kind met een fysieke beperking of zomaar iemand op straat. Het meedenken tijdens een redactievergadering voor nieuwe onderwerpen en leuke invalshoeken. Het voeren van de eindredactie om teksten in dezelfde stijl en foutloos te krijgen. En het schrijven van verhalen over mensen, bedrijven, diensten, producten, emoties, lifestyle, noem maar op.

Hebt u een schrijfklus? Neem dan contact op.

Nederland in Ontwikkeling
Magazine met vaste thema’s zoals ruimtelijke ontwikkeling, innovatie, kennis, sport en cultuur. Elke uitgave gaat over een bepaalde regio, provincie of gemeente. Ik interview mensen uit het bedrijfsleven voor een breed georiënteerd artikel. Over onder andere het Kadaster, de advocatuur of belastingwetgeving.

Woonplaats
Het huurdersmagazine van de grootste woningcorporatie van Oost-Nederland. In het blad lezen huurders wat De Woonplaats zoal doet, toegankelijk geschreven vanuit het interessegebied van de lezer. Bijvoorbeeld over Scoren in de wijk met FC Twente of het jaarlijkse Circusfestival in Enschede.

Wonen in Twente (WIT)
Een blad voor mensen met interesse voor huizen, wonen, inrichting, tuinen, mode en eten & drinken. WIT wordt niet zomaar weggeven. Het blad is te koop bij de boekhandels en wordt doelgericht verspreid in een oplage van 10.000 exemplaren. De hoofdartikelen gaan vaak over bijzondere huizen en hun markante bewoners.

Regio Twente krant
Veertien Twentse gemeenten werken samen in Regio Twente. Regio Twente is actief op een heel breed gebied, zoals verkeer & vervoer, volkshuisvesting en ruimtelijke ordening. Deze krant werd verspreid op stations voor de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer.