Tekst voor de imagobrochure van Hertalan

The waterproof solution
Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies ooit, bieden we al meer dan vier decennia toonaangevende kwaliteit. Aandacht voor innovatie, productontwikkeling en relatiebeheer zijn de pijlers van ons bedrijf. Zo zijn we in staat om een groeiend netwerk – van Europese klanten en mondiale importeurs tot regionale dealers en afnemers – van unieke EPDM totaaloplossingen te voorzien.

Hertalan ontwikkelt een breed assortiment aan dak-, gevel-, en vochtkerende systemen. IJzersterk EPDM voor een keur aan toepassingen. Ook na ruim 40 jaar weten we nog steeds te innoveren en
marktconforme systemen te produceren. We zijn betrokken van concept tot realisatie. We stonden aan de wieg van EPDM in Europa en zijn vandaag de dag internationaal aanwezig. Wij gaan voor resultaat, koppelen toonaangevende producten aan een uitzonderlijk niveau van dienstverlening. Welkom in onze wereld van EPDM.

Global approach
Rond 1965 startte Hertalan Nederland met de productie van EPDM systemen. Een uniek en gewild product binnen de Europese markt, waardoor ons dealernetwerk zich razendsnel uitbreidde. Een netwerk, dat zich vervolgens al gauw over andere werelddelen uitstrekte. Hertalan bouwde binnen een aantal jaren mondiaal een gevestigde naam in ‘waterproof solutions’. Met afnemers in grote delen van Europa, Afrika, en Azië. Een vaste klantenkring, die zich dankzij de kwaliteit van onze service en systemen nog altijd gestaag uitbreidt.

Hertalan houdt kantoor in Nederland (Kampen), Duitsland (Wesel en Stuttgart), Groot-Brittannië (Mansfield) en Roemenië (Baia Mare). Elke vestiging is nauw betrokken bij zijn nationale klanten, maar biedt ook wereldwijd technische sturing en marktgerichte ondersteuning. De directe begeleiding van internationale projecten is in handen van onze dealer ter plaatse. Door grote verschillen in klimaat en cultuur, vraagt ieder land en project zo zijn eigen specifieke benadering. Hertalan is niet gebonden aan grenzen. We bieden overal een helder advies, dat even hoogwaardig is als onze producten.

Powered by passionate people
Het wereldwijde succes van Hertalan is niet alleen ontstaan vanuit toonaangevende producten. Die toonaangevendheid is ontstaan uit de kracht van betrokken mensen. Uit de passie van ons R&D team, dat de beste ideeën tot leven wekt. Uit de precisie van onze productie, waar mens en machine elkaar aanvullen. En uit de gedrevenheid van ons verkoop team, met aandacht en interesse voor iedere klant.

Hertalan is geen statische onderneming waar het alleen om aantallen draait. Wij investeren in mensen; in onze medewerkers, distributeurs, klanten en andere marktpartijen. Onze systemen zijn geschikt voor zowel de kleine, als de omvangrijke afnemer. We zetten in op verwerkingsgemak, duurzaamheid, een hoge ‘return on investment’ en 100 procent ecologisch verantwoorde systemen. Zo creëren we grootse producten en projecten, met een menselijke maat.

Investing in durability
Onze ‘waterproof solutions’ zijn divers, maar onze boodschap is eenduidig: naar een Hertalan systeem heeft u nagenoeg geen omkijken. Deze lange levenscyclus is zeer opmerkelijk, zelfs in deze tijd van duurzaamheid. Sinds het ontstaan van Hertalan EPDM hebben wij een goed product voortdurend verbeterd. Dit 100 procent ecologische materiaal is volledig bestand tegen UV, ozon en andere weersinvloeden. Het is snel te verwerken zonder het gebruik van open vuur. Het is wortelvast en hecht op nagenoeg elke ondergrond. Het is blijvend flexibel, licht van gewicht en bovenal: het is onze grote trots.

De wortels van Hertalan liggen in Nederland. Dat is onze stabiele uitvalsbasis richting de (inter)nationale markt. Hertalan EPDM systemen zijn een investering in de toekomst, gebaseerd op bewezen kwaliteit.

Reaching beyond results
Hertalan is een ervaren partner op het gebied van projectbegeleiding. We hebben alle kennis in huis voor een complete dienstverlening, van concept tot realisatie. Vanuit de bestekfase verzorgen we alle voorkomende werkzaamheden, zoals het opleiden van (dak)aannemers, begeleiding bij het opstarten van een project, het afnemen van bouwtechnische inspecties, etc.

Als centraal aanspreekpunt biedt Hertalan een full service pakket. Niet alleen op uitvoerend niveau, maar bijvoorbeeld ook in kostenbewaking voor opdrachtgevers, of de advisering aan de architectuur. Daarbij zijn we vertrouwd met de eisen en wensen van uiteenlopende opdrachtgevers. Wij gaan voor resultaat, met toonaangevende producten en een overkoepelende service.

Explore and create
Hertalan was de eerste in Europa om EPDM folie te ontwikkelen. Al ruim vóór het ontstaan van de traditionele bitumineuze produkten, brachten wij EPDM als (o.m.) dakbedekking op de markt. Pionieren zit ons bedrijf in het bloed. Ondanks de onbetwiste kwaliteit van onze producten, zijn we gefocust op verbeteringen. Met onze eigen R&D faciliteiten weten we altijd aan de meest recente eisen voor veiligheid, milieubelasting en duurzaamheid te voldoen. Sterker nog, we zijn de norm vaak een stap vóór.

Onze vooruitziende blik spreekt dan ook tot de verbeelding van een diverse klantenkring. Zo is ons scala aan EPDM producten zonder open vuur te verwerken; een brandveilige methode, die vaak doorslaggevend is voor (dak)aannemers en opdrachtgevers. Met de esthetische waarde van ons assortiment – zoals onze gevel toepassingen – dienen we de belangen van menig architect. Bovendien is elke opdrachtgever gebaat bij de extreme duurzaamheid en de lage milieubelasting van Hertalan EPDM. Hertalan is een bekende vraagbaak in de markt, we bieden iedere klant individueel, maatgevend advies.

Sharing Knowledge
Het Hertalan assortiment biedt vele voordelen, mits de producten op de juiste manier zijn verwerkt. We delen onze kennis van innovatieve EPDM systemen graag met onze (potentiële) relaties. Daarom verzorgen we regelmatig trainingen en lezingen over allerlei aspecten van EPDM in ons eigen communicatiecentrum ‘Technopoint’.

Opdrachtgever: TerZake reclame communicatie internet
Klant: Hertalan BV
Soort tekst: Brochuretekst
Medium: Imagobrochure