The Carlton Hotel Collection

Den Haag – Nederland

De elegantie van Carlton Ambassador
In het Haagse Carlton Ambassador is het heerlijk thuiskomen. Boutique kamers en suites in Hollandse Hindeloopen of Engelse Tudor Rose stijl. Ongeëvenaarde service en persoonlijke attenties; een absolute autoriteit in de hotellerie.
Proef onze beroemde high tea, pure gerechten en vintage whisky’s. De individuele klasse van het Carlton Ambassador, maakt uw verblijf helemaal af.

78 kamers & suites Ÿ 3 zalen

Hampton Court – Londen, Engeland

De schoonheid van Carlton Mitre
Welkom in de charme van Carlton Mitre, in de groene zone onder The City of Londen. Een intiem boutique hotel, gebouwd in de 16e eeuw, met adembenemend uitzicht over de Theems en op het Hampton Court Palace. Het hotel is een officiële trouwlocatie, waar haast wekelijks het jawoord klinkt.
Ook zakelijke reizigers waarderen de flair van Carlton Mitre en de hedendaagse gemakken die erachter schuil gaan.

36 kamers & suites

Glasgow – Schotland

De eigenheid van Carlton George
Een parel van Glasgow, met weids uitzicht vanaf het dakterras. Carlton George is een boutique hotel voor liefhebbers en kenners. Gasten die zich de complimentary hapjes, drankjes en faciliteiten in de executive lounge, graag laten welgevallen.
Het interieur heeft een Schotse smaak, geïnspireerd op het werk van de beroemde designer Mackintosh. De keuken is een ware beleving en onze gasten komen hier graag om business & pleasure te combineren.

64 kamers Ÿ executive lounge

Brussel – België

Het bohemien van The Dominican
Een high end, verfijnd hotel dichtbij de Grand Place, waar de Brusselse trendy & chic zich graag laat zien. De rijke historie van deze plek is verweven met het hotel; details van het vroegere Dominicaner klooster en de hand van de Franse meester-schilder Jacques-Louis David, die het zijn thuis noemde.
The Dominican, met een zijn fusion van kosmopolitische luxe en serene rust, is onderdeel van Design Hotels™.

150 kamers & suites Ÿ 3 zalen Ÿ sport & wellness