Op het lijf geschreven

Het stigma van een beroepsgroep. Advocaten zijn gewetenloos, secretaresses tiepmiepen en ambtenaren zijn lui.

Vanochtend reden mijn vriend en ik achter een busje van de gemeentelijke groenvoorziening. Ze gingen 50 op een 80 km weg, om maar niet te snel op de werkplek aan te komen.

Onze reputatie
Het zette me wel aan het denken over mijn eigen beroepsgroep. De copywriters. Hebben wij ook een reputatie? Zijn we eigenwijs, creatief of gladde verkopers? Ik ben benieuwd wat jij er van vindt. Daarom kun je meedoen aan een kleine poll op de site van esurveyspro.com. Hier start je binnen een paar minuten de meest uitgebreide of simpele survey. Erg handig om je bedrijfsuitje te plannen, maar ook om serieuze info te vergaren over je producten of diensten. Allemaal gratis.

Doe de poll
Doe mee met de poll ‘Advocaten zijn gewetenloos en secretaresses tiepmiepen.’ En vertel me: wat is het stigma van een (freelance) copywriter?’!